RMGE Maros / Hírek / Szakmai kirándulás

Szakmai kirándulás

RMGE Maros
Posted by

Az RMGE Maros Szervezet október 26-án egynapos kirándulást szervezett az ország legjelentősebb mezőgazdasági kiállítására, az Indagra szakkiállításra Bukarestbe.

 

Románia egyik legnagyobb nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítását évről évre megszervezik a fővárosban, melyre az RMGE Maros Szervezet minden évben buszos kirándulást szervez azon gazdák, illetve érdeklődők számára, akik szeretnék meglátogatni a sokrétű szakmai kiállítást. A hagyományban az a jó, hogy rendszeresen biztosít lehetőséget a fejlődés, az innováció bemutatására.

Idén a kiállítás bemutatja a mezőgazdaság, szőlészet, kertészet és állattenyésztés legújabb trendjeit, megszólítva a romániai és külföldi cégeket.

Az INDAGRA-val egyidőben további, egymást kiegészítő tematikájú vásárok is zajlanak, mint az INDAGRA FOOD Nemzetközi élelmiszeripari vásár.

A nemzetközi eseményen az alábbi szektorok meglátogatására nyílik lehetőség: Öntözőrendszerek, üvegházak, szoláriumok, ültetési anyagok, vetőmagok, műtrágyák, szőlőtermesztés, silók, gépek és mezőgazdasági berendezések, állattenyésztési gépek és berendezések, takarmányok, takarmánykeverékek, valamint állat- és baromfitenyésztés, laboratóriumok, munkaeszközök, készülékek, állatgyógyászati ​​fogyóeszközök és tanácsadás.

Október 30-ig lehet meglátogatni az Indagra szakkiállítást.

Látogatás menetrendje:
Október 26-29 között 9 órától 18 óráig.
Október 30-án 9 órától 16 óráig.
Megközelítés: A, B kapu

Köszönjük mindazoknak, akik az RMGE Maros Szervezet által szervezett buszos kiránduláson részt vettek.

Az RMGE Maros Szervezet elnökét, falugazdászait és a buszos kiránduláson részt vevő gazdákat Sándor Tibor László Magyarország mezőgazdasági attaséja, Vass Levente egészségügyi államtitkár, mint a Romániai Magyar Kisgazda és Kisvállalkozói Platform elnöke és Nicu Vasile, a LAPAR elnöke fogadták.