RMGE Maros / Hírek / Ha Vásárhelyi Forgatag, akkor vásár is – várják a termelők jelentkezését

Ha Vásárhelyi Forgatag, akkor vásár is – várják a termelők jelentkezését

Avatar
Posted by

Ha Vásárhelyi Forgatag, akkor vásári forgatag is: Marosvásárhely vásártartó jogához méltón az augusztus végi rendezvény egyik kiemelkedő pontja a kézműves és termelői vásár, amelyre már várják a jelentkezőket. Ha különleges kézműves termékei vannak, vagy kihagyhatatlan ínyencségei, jelentkezzen.

 

 

Augusztus 27-29. között ismét megelevenedik az év egyik legjobban várt vására a Vásárhelyi Forgatag keretein belül. Sokan nem gondolnák, de a fesztivál jellegű esemény egyik várva várt programpontja éppen a vásári forgatag. Hogy miért? Itt talál magának mindenki kedvére valót, legyen az különleges ékszer, egyedi ruhadarab, lakásdekoráció, de az ínyencek sem mennek haza üres kézzel.

Az idei vásár kitűzése is az, hogy minőségi, helyi és értékes termékek kerüljenek a standokra. Csak semmi bóvli! – szoktuk mondani. Ennek jegyében várják a jelentkezőket: a Vásárhelyi Forgatag hivatalos weboldalán egy űrlap kitöltésével már lehet jelentkezni egészen augusztus 2-áig.

 

Az űrlap elérhető a következő linken: https://forgatag.ro/jelentkezesi-iv/

 

Fontos információ, hogy a szervezők fenntartják az előválogatás jogát. A szervezők igyekeznek lefedni minden kézműves termékkategóriát és a résztvevő termelők kiválasztásánál elsődleges kritériumként a minőséget veszik figyelembe.